Sviestmaizes ar krēmsieru, krabju nūjiņām, ķiplokiem un zaļumiem ir lieliska iespēja ātrai uzkodai. Sviestmaizes izrādās apmierinošas un ļoti oriģinālas, un kivi šķēlīšu pievienošana piešķir sviestmaizēm spilgtu izskatu, atsvaidzinošu garšu un sulīgumu. Ātri un garšīgi!
Sastāvdaļas:
Krēmsiers – 150 g
Krabju nūjiņas – 110 g
Kivi – 1-1,5 gab. (100–160 g)
Maize četrstūrainā vai apaļā- 65-100 g
Svaigas dilles – 10 g
Svaigi pētersīļi – 10 g
Ķiploki – 1 daiviņa
Pagatavošana:
Sagatavojiet savas sastāvdaļas. Ja nepieciešams, iepriekš atlidiniet krabju nūjas. Nomazgājiet un nosusiniet zaļumus. Ēdienu gatavošanai ir piemērota jebkura bagete, man bija ar klijām.
Ielieciet krēmsieru bļodā. Sasmalciniet pētersīļus un dilles. Nomizo un izlaiž caur presi ķiploka daiviņu. Pievienojiet ķiplokus un zaļumus krējuma sieram. Visu labi samaisa.
Izņemiet krabju nūjiņas no iepakojuma un sarīvējiet uz smalkās rīves. Pie krēmsiera, ķiploku un garšaugu maisījumam pievieno sasmalcinātas krabju nūjiņas.
Lasi vēl: Šīs kabaču standziņas tiek apēstas vienā acumirklī: tiek gatavoti bez eļļas, visi tuvinieki sajūsmā (gardākā kraukšķīgā kabaču uzkoda)
Atkal samaisiet iegūto smērējamo pastu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- “Es neko nemaksāšu” — paziņoja Anita; “Esmu tava vīramāte, un man ir tiesības uz bezmaksas pakalpojumu”
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju
- Valsts kultūrkapitāla fonds 10 cilvēkiem piešķīris mūža stipendiju – zināmi saņēmēji un stipendijas apmērs
- Būs grūti visu nākamo gadu: 5 aizliegumi ziemas saulgriežu dienā, 21. decembrī
- Izveidots jauns ”Whatsapp” pakalpojums, kurš atvieglos simtiem Latvijas autovadītāju ikdienu: ”Būs vieglāk”
- Klimata dāvana Jaunajam gadam: meteorologs skaidro, kā beigsies neparasti siltais decembris













